dissabte, 14 de novembre del 2009

EL BLOC EN MAGISTERI

El dimecres passat vaig presentar el bloc a uns quants estudiants de l'escola de magisteri "Ausiàs March" de València, que assistiren a aquesta activitat que ofertava el departament de Didàctica i Organització Escolar.

Mª José, la professora de noves teconologies aplicades a l'educació, va voler que els seus alumnes conegueren la finalitat del bloc, l'estructura i sobretot les possibilitats educatives que en podem treure d'un bloc.

En parlàrem de les mancances tecnològiques que encara pateixen molts col·legis, però el que hi ha, juga, i aprofitant els recursos que tenim s'en pot treure profit. Després de dos anys fent aquest bloc, he de dir que m'he encontrat amb molts recursos per a la tasca docent, i a més he aprés moltíssim.

Sols desitge que la xerrada us haja resultat interessant i profitosa per a vosaltres, que haja estat una benvinguda a la blogosfera i que ja us podau considerar tots uns blogfessors.

Aquest és el full que anunciava les activitats de la setmana flexible:




I a la taula amb Mª José, la professora de l'assignatura i amb Lali, la meua companya d'escola i especialista d'anglés que em va animar per fer aquesta xerrada.


Em va resultar molt agradable tornar a magisteri, mes encara si era per poder ajudar a uns futurs mestres i donar-los consells pràctics. Per cert!, em podeu fer qualsevol comentari al bloc per consultar-me dubtes, o el que vullgau.

5 comentaris:

  1. Fantàstic!
    Penso que ensenyar aquesta eina als estudiants de mestre que ho desconeixen, està molt bé.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari Montse.

    A veure si d'aquesta manera fem que l'escola es pose al dia una mica més.

    ResponElimina
  3. Moltes gracies Manuel per acceptar la invitació i oferir als alumnes els teus coneixements i la teva experiencia com blogfessor,
    i a tu Lali per fer-ho possible.

    ResponElimina
  4. Ha estat molt inspirador veure com treballes amb els teus alumnes mitjançant les noves tecnologies. El bloc és fantàstic.

    ResponElimina