dimarts, 10 de març del 2009

ESTRENEM SECCIÓ: LLIBRES EN LÍNIA

Ja que tenim l'opotunitat de llegir llibres en linea, perquè no aprofitar-la? Potser vols llegir abans un capítol, encara que llegir molt en la pantalla cansa la vista i encara és un poc incòmode ( tot arribarà...) Pots imprimir un capítol, encara que és molt més còmode comprar el llibre, o anar a la biblioteca a per ell , és un bon remei per a la crisis i a mes estalvies paper i el llibre sempre el pots guardar a la teua biblioteca personal, mentre que les fotocòpies acabaran al fem. Seus tranquilament al teu lloc preferit del sofà, espantes la Maya que ho deixa tot perdut de pèls, i encara que li agrada la literatura, no és per llegir-la sinó per menjar-se-la ( i no m'estava referint a la teua germana major) i gaudeixes del llibre.

Bé, al que anàvem. En aquesta pàgina que et presente hui hi han uns quants llibres que pots llegir en línia.



També està el llibre "Cuentos para jugar" de Gianni Rodari que us vaig ensenyar en classe. Aquest és un bon llibre per llegir en línia perquè està dividit en capítols i la seua lectua es pot fer més amena així.

També està el conte del que vosaltres us vau inventar un final cadascú: L'aventura de Rinaldo". Quan ho tingam tot enllestit ho penjarem al bloc. De moment pots veure els tres finals diferents que va escriure Rodari i comparar-lo amb el teu final: es pareix algun final al teu?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El segundo final es el que mas me ha gustado porque no me esperava que el Professor fuera el jefe de una banda de ladrones es inesperable.

Angela.

Anònim ha dit...

Los finales del cueto me gustaron mucha , aunque el 1 final se pareciera mucho al mio el que mas me gusto fue el 3 final porque es el mas logico.

Anònim ha dit...

El final que mas me gusta es el primero. Es el que veía más correcto para el final y también era divertido.

Joan Mateos Perez

Anònim ha dit...

Hola Joan

Anònim ha dit...

El que mas me a gustado es el tercero es el mas logico como final y el que mas me a gustado

Anònim ha dit...

Me ha gustado mucho el segundo porque es un poco entretenido.
Es igual que el mio y por eso voy a escoger el segundo.

Anònim ha dit...

el tercero me ha gustado más porque

tiene palabras que me hacen risa.




Zaira
















po