divendres, 13 de març del 2009

PLUJA DE POEMES

Ja hem enllestit la nostra pàgina per al llibre gran. Es tracta d'una pluja de poemes perquè ja sabeu que el tema d'aquest any era l'aigua. Ací teniu les fotos del resultat del vostre treball. Queda molt més lluït en la pàgina A3 que hem fet en classe, perquè escanejat i pegades les dues parts ha perdut gràcia, però d'aquesta manera el podreu recordar sempre que vullgau. Clica a la imatge per fer-la més gran.

En classe hem elegit un poema per a cada element del paisatge que hem pintat. Hem mirat que el poema ens agradara i que s'adequara a l'espai que teniem. Com que mentre elegiem els llibres vam descobrir "los animales de la lluvia" i el tema estava molt relacionat, hem decidit posar algunes de les seues il·lustracions.

Com que hi han mestres del segon cicle que s`han engrescat i que els ha agradat la idea durant el tercer trimestre, farem una pluja de poemes però amb algunes modificacions per a que puguen participar tots els que vullguen.





Pedro Villar, l'autor de "los animales de la lluvia" ens ha contestat en un article al seu bloc "cuaderno de apuntes". Parla sobre el nostre treball i sobre el llibre gran. Clica en la imatge per anar a l'article:

4 comentaris:

La Ruta dels Llibres ha dit...

Moltes gràcies per la visita al blog de la biblioteca de Montitxelvo. Una de ls formes de fomentar la lectura és difondre aquelles iniciatives que, com la teua, ens ajuden i orienten en este apassionant mòn dels llibres.
Enhorabona i endavant

Biblioteca de l'Escola Mare de Déu del Remei ha dit...

Enhorabona pel treball fet, és preciós!

Biblioteca de CEIP Mare de Déu del Remei

Darabuc ha dit...

M'han encantant aquests poemes-gota que davallen entre les il·lustracions del Miguel Ángel Díez. Tot un diluvi! Em doneu permís per endur-me la imatge?

Cordialment

Manuel ha dit...

Hola Gonzalo, no sols et donem permís per endur-te la imatge sinó que es tot un plaer que ens visites i que ens comentes.

Gràcies també a la biblioteca Mare de Déu del Remei pel vostre comentari.

Salutacions