divendres, 7 de desembre del 2007

GUIA DE LECTURA PER A NADAL



Ací tens una selecció de llibres per edats, per a aquests nadals.








En aquesta guia de lectura que ha preparat el SOL pots llegir un resum del llibre, veure imatges de les il·lustracions, llgir-ne unes línees i sobretot pots gaudir la seua lectura aquest nadal...Per a vere-ho has d'entrar a l'apartat ESCAPARATES I després entra en REPORTAJES.




Ací tens una guia completíssima per a poder escollir la teua lectura preferida per llegir o regalar aquests nadals. La guia està dividida en aquests apartats:
- primers lectors. Aquests són per als més menuts, fins a 5 anys aproximadament.
- àlbums il·lustrats. Són aquells llibres que et conviden a llegir d'una forma diferent, descobrint tot allò que les imatges et volen dir. Són molt bonics.
- llibres de coneixements, per saber-ne més sobre algun aspecte que t'interesse, pega un cop d'ull hi ha moltes coses interessants.
- narrativa infantil, fins els 13 anys aproximadament
- narrativa juvenil, a partir dels 12 anys.
Aquesta és una proposta de lectura de les biblioteques públiques de les comarques Gironines.





Ací tens la mateixa guia de l'any 2006, que també et pot servir perfectament per poder escollir les teues lectures de nadal.




Ací tens una altra guia de lectura completíssima per ajudar-te a recordar o aprendre nadales en castellà o català, per ajudarte a fer el pessebre, llibres que et conten històries sobre el nadal, etc. A la banda dreta de la pàgina veuràs que hi ha un codi de colors per diferenciar els tipus de llibre i l'edat recomanada