dimecres, 26 de gener del 2011

LOS + DEL 2010

La Fundación Germán Sánchez Ruipérez, ha fet una nova selecció de llibres. Aquesta vegada ha seleccionat uns quants d'entre els publicats l'any 2010. Com sempre, us recomane que feu un colp d'ull perquè com diu la presentació, són llibres que destaquen entre els altres i que us enganxaran de seguida, bé per la intriga, per l'emoció, la musicalitat, l'humor, etc. cadascun d'ells té alguna cosa especial.



Llegint la selecció em va cridar l'atenció aquest llibre. Llegir la ressenya:


El llibre és de l'editorial Juventud. Com que em va agradar el tema del llibre vaig anar a escorcollar per la pàgina de l'editorial. Allí podreu llegir tot el llibre. Com que l'ha penjat l'editorial, espere que no s'enfade Isabelle Carrier ( ves tu a saber si llig aquest bloc!!). Al cap i a la fi crec que li faig un favor perquè sempre està bé fer un petit tast abans adquirir un producte. És com quan vas a un supermercat i et dónen a tastar una mica de formatge, no?
Doncs, ahí va el formatge. Si us agrada no aneu al "Carrefur", heu d'anar a una llibreria. No sigueu bajoques i demaneu un quilo de "El cazo de Lorenzo" a la secció de formatges del supermercat o un bon Parmesà a la llibreria.

Si cliqueu en la imatge podreu veure més d'aquest àlbum il·lustrat.





El llibre m'ha agradat, ha sabut reflexar d'una manera molt simple les dificultats d'aquells que tenen alguna característica especial.