dijous, 11 de juny del 2009

DEGOTEIG DE POEMES, DITES I ENDEVINALLES

Per a finalitzar el projecte Comenius que hem estat realitzant durant dos anys al centre, hem decidit fer una exposició amb tots els materials que s'han elaborat. Aquest any hem estat treballant al voltant de l'aigua.

El segon cicle ha decidit agafar la idea de la pluja de poemes i fer-la més gran, més palpable i amb textos poètics per a que poderen participar totes les aules.

A poc a poc han anat apareguent les gotes de pluja, i mentre anaven degotant han anat deixant-ho tot mullat de poesia. Així, els nens sols han de fer un passeig entre les gotes per anar-se'n carregats de poesia.



En aquesta presentació podem veure les gotes de pluja que hem posat a l'entrada de l'escola junt a altres treballs referents a l'aigua i a la reducció de residus. També podem veure el lema que tenia el projecte: "tot per ella".



Alguns alumnes varn fer aquest núvol d'endevinalles. Baix de cada gota hi havia la solució a l'endevinalla:




Aquestes són algunes de les endevinalles. Les fotos no es veuen molt bé però si cliques en elles veuràs la resposta.




2 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Ha quedat superxulo. Felicitacions als poetassos i poetasses. Genial.
M'ho guardo per a ficar-ho al blog.

Besadetes (per a relarxar-se a final de curs)

Manuel ha dit...

Gràcies Sàlvia pel comentari, el faré arribar a tots els que han participat en l'activitat. Ha costat que la idea prenguera forma però al final s'ha fet realitat. Nosaltres també estem contents de com ens ha quedat, però sobretot de com han gaudit els alumnes.

Salutacions caloroses ( i acalorades)