dissabte, 2 de maig de 2009

KIKA I ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES ARRIBEN AL CINEMA

Ja sabeu que jo no sóc un entusiasta de Kika superbruja, més bé no m'agrada massa, però casdascú té els seus gustos i s'han de respectar i com que sé que a molts de vosaltres us agrada molt la Kika ací teniu una gran notícia: el proper 12 de juny podreu veure la pel·licula d'este personatge.

L'autor és Knister, aquest senyor que apareix a la foto, divertint-se amb un llapis gegant.I aquest és el cartell dela pel·licula "Allà on viuen els monstres" de Maurice Sendak, llibre del que ja hem parlat al bloc, i del que ja vam ensenyar la seua adaptació en dibuixos animats.

5 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Promet ser bona la pel·li. La voré. Com et va amb la biblio?

Besadetes

Blogmaníacos ha dit...

¡Gracias, Manuel, por tu comentario de felicitación a Blogmaníacos en Espiral!
Jo sempre "he volgut llegir" i m´agrada molt el teu blog que he visitat moltes vegades. Les meues felicitacions per a tu també.
Fins aviat!
Conchita.

Hans_Christian_Andersen ha dit...

Ja estic desitjant que sigui desembre per anar a veure "Allà on viuen els monstres" però possiblement la veuré en versió original, perquè els dobladors són molt i molt bons.

elisabet ha dit...

Ei, l'enhorabona pel teu bloc, no em cansaré de dir-t'ho. El recomano com a lectura en una antologia de textos que estem fent a l'editorial.
;)

Manuel ha dit...

Moltes gràcies Elisabet pel teu comentari ì per la recomanació, estic molt afalagat.

A Conchita i a Hans Christian Andersen, també moltes gràcies pels vostres comentaris.