dimecres, 24 de juny de 2009

EL MÓN DE GERONIMO STILTON

No hi ha dubte que el Geronimo Stilton és el periodista de moda en Ratonia i també a l'estranger, perquè fins ací s'hem fet resó de les seues aventures ( a mi inclús m'ha arribat a casa un exemplar de l'"Eco del Roedor" amb olor a formatge de la classe Stilton, és clar)


Què no coneixes a Stilton? Doncs ho tens ben fàcil. Tens dues opcions: visitar aquestes webs on coneixeràs tot el món d'Stilton: l'Illa dels Ratolins, l'"Eco del roedor", tota la familia Stilton, etc. També hi trobaràs jocs, notícies, etc.


També et pots fer membre del Club Geronimo Stilton. Rebràs un carnet de soci i podràs participar al bloc fent comentaris sobre aquest personatge, en jocs, promocions, concursos, etc. És una web molt completa, igual que l'anterior.Que vols conèixer encara més a fons aquest personatge i vols saber com surt dels embolics en què es troba cada dos per tres? Doncs la millor opció és elegir un dels ja nombrosos llibres que hi han publicats. Punxa en la imatge per veure la col·lecció completa:
Avui he rebut aquest comentari de la meua alumna Àngela que he volgut compartir amb tots vosaltres perquè us pot servir de recomanació:

"Aquest és un escriptor molt bó. Es fica en molts embolics i sap sortir . Em vaig llegir un que es deia : "POR MIL QUESOS DE BOLA HE GANADO LA LOTORRATON".
i tractava de la cobdicia, malaltia que no curen es diners, fins i tot mentre que Trampita tenia diners i diners i no li feia cas a ningú i estava molt estúpid amb la seua familia. Geronimo el seguia volent com el seu cosí i finalment va i li passa una cosa del més interessant...
Ara de fet m' estic llegint un altre: ¿QUIÉN HA RAPTADO A LÁNGUINDA?
està d'allò més ratointeressant i divertida, en la que rapten una planta carnívora anomenada Languida que parla, es guardiana de la casa tenebrax inclús té la seua propia col·lecció de raspall de dents roig."

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ANGELA : aja ta pillat no as pugut resistirte en Geronimo stilton e mira que ho sabia

Anònim ha dit...

Angela :aquest es un escritor molt bo es fica en molts enbolics i sap sortir
em vaig llegir un que es deia : "POR MIL QUESOS DE BOLA E GANADO LA LOTORRATON".
i tractava de la copdicia malaltia que no curen es diners fins i tot mentre que Trampita tenia diners i diners i no li feia cas a ningu i estava molt estupid amb la seua familia geronimo el seguia volguent com el seu cosi i finalment va i li pasa una cosa de el mes interesant...
Ara de fet men estic llegint un altre dit : ¿QUIÉN HA RAPTADO A LÁNGUINDA?
esta dallo mes ratointeresant i divertida, en la que rapten una planta carnivora anomenada:Languida
parla,es guardiana de la casa tenebrax inclus te la seua propia coleccio de cepillos de dents roig.

Manuel ha dit...

Uau! quin ratocomentari!!! Com que m'ha agradat tant el posaré al final del posat de Geronimo.

Sí, al final m'he endinsat en el món del Geronimo i he descobert les seues ratoaventures.

Per cert, veig que t'en recordes de la poesia de Marc Granell sobre la cobdícia.

BON ESTIU!!!

Anònim ha dit...

Angela :veus es que mira que u sabia. Bon estiu!!! Manuel