dilluns, 23 de novembre de 2009

CONTACONTES EN LÍNEA

Com us agrada que us conten contes, eh? A mi també m'encanta. De vegades, però, per unes coses o per altres ningú està disponible per llegir-nos el conte: el pares sempre tan enfeinats cap amunt i cap avall, i dels germans majors... aquests sempre van amb les seues coses, i a més sempre resulta que els seus assumptes són "superimportants i no tenen espera" i no tenen temps per a "xorrades. "

O, potser m'equivoque perquè també hi ha alumnes que em diuen que a casa comparteixen les seues lectura amb els pares. Tanmateix, els pares, iaios, germans, no sempre estan disponibles quan a vosaltres us abelleix que us llegeisquen un conte. Però jo tinc la solució...
ATENCIÓ!!! PAREU EL MÓN!!! AÇÒ ÉS LA REPERA MARINERA!!!

QUINA GRAN TROBALLA INTERNAUTICA!!!

UN CONTACONTES EN LINIA

A més, també hi han històries d'aquelles on vas elegint el que va passant. No t'ho creus? Clica en la imatge i comprova-ho.
3 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Segon aniversari de Marisabel Dimissió ja, www.antella.tk. Des de un xicotet racó del nostre estimat País Valencià demanem justícia i dignitat. Ajuda'ns a difondre el nostre projecte.

www.antella.tk

Manuel ha dit...

Hola, encara que també estime la nostra terra, aquest no és el foro adequat per parlar-ne del d'aquest assumpte.

Sort.

Montse ha dit...

Moltes gràcies, manuel, per a fer-me coneixedora d'aquest recurs.

Per aquest anys 2010 he demanat als Reis Mags, temps per a revisar tots els estimats blogs que segueixo, perquè sinó... ja veus que se m'escapen entrades tan bones com aquesta!