dijous, 18 de desembre del 2014

GUIA DE LECTURA NADAL 2014

Des de l'última vegada que vaig pulicar al bloc ha passat molt de temps i ha arribat a casa una nova princesa anomenada Júlia

Això fa que tinga que estar elegint constantment quina activitat és necessari fer abans, prioritzant, perque d'idees i il·lusió sempre hi ha, però tot no es pot dur endavant.

 Amb tot, a la biblioteca hem dut un ritme frenètic: hem començat un projecte en el que participa tota l'escola sobre pintors surrealistes, fem l'activitat de l'il·lustrador favorit del mes i destaquem algunes de les seues obres, coordinem els alumnes de sisé que venen tots els patis a fer tasques bibliotecàries, obrim tots els patis i els dimarts de 12 a 13, i a més tenim una legió de mares voluntàries que venen algunes dies a la setmana a folrar, i a ambientar la biblio. Ens han fet un mural genial imitant de Miró a l'entrada de l'escola que ja us ensenyaré.

 Compartisc amb els possibles lectors que passen per ací, si en queda algun, les guies de lectura que hem el·laborat per Nadal. És tracta d'un especial àlbum il·lustrat, ja que estem treballant sobre la imatge a les aules. En infantil té format tríptic. Per a primària, la guia està en format A3 per davant i per darrere. S'ha de tallar el full en 4 tires verticals, i després doblegar sobre les línies horitzontals, de forma que quedarà un quadrat plegat on la cara de davant és la coberta de l'àlbum i la de darrere unes lletres de Bon Nadal que ens ha fet una mare imitant l'estil Mironià. Així, per una part de la guia hi ha imatges de l'àlbum il·lustrat i per l'altra hi ha diferent informació al voltant dels àlbums il·lustrat i un xicotet llistat. També veure-ho un codi QR que enllaça amb el booktrailer del llibre o amb altra informació.

Aquest és el meu regalet per als possibles lectors, així que profit i BON NADAL a tothom. Agraïria que si algú utilitza la guia o li ha paregut interessant m'ho diga amb un comentari, simplement per saber la utilitat de la seua publicació.