dissabte, 14 de novembre del 2009

EL BLOC EN MAGISTERI

El dimecres passat vaig presentar el bloc a uns quants estudiants de l'escola de magisteri "Ausiàs March" de València, que assistiren a aquesta activitat que ofertava el departament de Didàctica i Organització Escolar.

Mª José, la professora de noves teconologies aplicades a l'educació, va voler que els seus alumnes conegueren la finalitat del bloc, l'estructura i sobretot les possibilitats educatives que en podem treure d'un bloc.

En parlàrem de les mancances tecnològiques que encara pateixen molts col·legis, però el que hi ha, juga, i aprofitant els recursos que tenim s'en pot treure profit. Després de dos anys fent aquest bloc, he de dir que m'he encontrat amb molts recursos per a la tasca docent, i a més he aprés moltíssim.

Sols desitge que la xerrada us haja resultat interessant i profitosa per a vosaltres, que haja estat una benvinguda a la blogosfera i que ja us podau considerar tots uns blogfessors.

Aquest és el full que anunciava les activitats de la setmana flexible:




I a la taula amb Mª José, la professora de l'assignatura i amb Lali, la meua companya d'escola i especialista d'anglés que em va animar per fer aquesta xerrada.


Em va resultar molt agradable tornar a magisteri, mes encara si era per poder ajudar a uns futurs mestres i donar-los consells pràctics. Per cert!, em podeu fer qualsevol comentari al bloc per consultar-me dubtes, o el que vullgau.

5 comentaris:

Montse ha dit...

Fantàstic!
Penso que ensenyar aquesta eina als estudiants de mestre que ho desconeixen, està molt bé.

Anònim ha dit...

moltes gràcies!

Manuel ha dit...

Gràcies pel comentari Montse.

A veure si d'aquesta manera fem que l'escola es pose al dia una mica més.

M Jose ha dit...

Moltes gracies Manuel per acceptar la invitació i oferir als alumnes els teus coneixements i la teva experiencia com blogfessor,
i a tu Lali per fer-ho possible.

Marisa ha dit...

Ha estat molt inspirador veure com treballes amb els teus alumnes mitjançant les noves tecnologies. El bloc és fantàstic.