dilluns, 26 d’abril del 2010

EL LLIBRE GRAN

Tots els alumnes de l'escola han participat com cada any en el llibre gran, que és una de les activitats que realitzem en la setmana de la lectura. El resultat sempre fa goig de veure per les diferents interpretacions que alumnes i mestres fan al voltant d'un tema, de fet els alumnes miren i remiren el que ha fet cadascú. Aquest any el tema era "llegim junts", i venia relacionat amb l'animació de l'apadrinament lector del que ja hem parlat en anteriors entrades.

La nostra idea era reflexar diferents moments en que podem compartir la lectura: amb els nostres fillols de lectura, amb els familiars ( germans, pares, iaios, cosins, etc.) amb els mestres, amb els bibliotecaris, amb els escriptors, etc. Al final ens ha faltat espai però la idea ha quedat plasmada.

A més li vam demanar a l'escriptor Carles Cano la seua col·laboració en el llibre, i ell ha estat molt amable contestant compartint amb nosaltres algunes de les seues poesies donat que aquest trimestre jugarem amb la poesia i llegirem alguns dels poemes del seu llibre "poemes sense diminutius".

Moltes gràcies Carles.

Aquest és el resultat.



3 comentaris:

Martina y Golafre ha dit...

Quina iniciativa més maca! a l´escola de les meves peques es fa "La motxilla viatgera", és una motxilla que conté 5 contes variats i molt diferent, un per a cada dia i cada setmana se l´emporta un nen de la classe. El dilluns següent l´ha de tornar a la classe explicant, en una llibreta comuna per tota la classe, qué és el que més lo ha agradat de cada llibre i el que menys i perquè :-))))

Per cert, si t´agrada la il.lustración infantil t´animo a conèixer el blog:
http://martinagolafre.blogspot.com
Salut!

Mari Luz Solís ha dit...

M'ha agradat molt la idea. Soc mare de dos xiquets, un de 5 (2º infantil i l'altre de 6 (1er.primaria) i vaig a comentar-ho, per si els agradara com activitat. Enguany el que estàn fent en infantil està dirigit més cap a la fotografia amb un fotògraf local molt conegut, ah, i jo vaig anar a contar algún dels meus contes a les classes d'infantil el dia del llibre. Va ser genial. Vos seguiré a sovint. Una salutació.

Manuel ha dit...

Martina i Mari Luz,

gràcies pels vostres comentaris que sempre són ben rebuts. Em fa molt de goig que us agrade l'activitat del llibre gran i prenc nota de les dues activitats que em comenteu.

Salutacions i una abraçada.