diumenge, 6 de novembre del 2011

TOTS SANTS A LA BIBLIOTECA


A la biblioteca hem celebrat la festivitat de Tots Sants amb unes quantes activitats. També hem relacionat la festa de Tots Sants amb la tardor i amb Halloween.

La biblioteca es va transformar en un lloc on reganava un ambient de misteri, amb algunes aranyes, telaranyes, teles, etc. De fet, l'entrada a la biblioteca ja donava una mica de por...





Els corredors de l'escola també van estar decorats amb temes relacionats amb Tots Sants i també Halloween.








A la biblioteca vam muntar una exposició de llibres relacionats amb eltema de la por. A més vam hi havia alguns fulls informatius sobre la festivitat de Tots Sants, i poemes relacionats amb la Tardor. Entre els llibres vam posar fulles seques i fruits típics de la tardor: nous, caquis i castanyes.








En classe cada xiquet va escriure una "recepta fastigosa" i va fer una il·lustració. Com els agrada allò de posar ingredients pudents,...però hem aprés l'estructura de la recepta i a posar conectors a principi de cada pas de l'elaboració.







Aquests dies, en el temps de préstec no hi cabia ni una bruixa...vull dir, ni una agulla.





I a l'hora del pati alguns alumnes s'han preparat contes de por per contar a la resta. Tot i que l'activitat va ser voluntària la biblioteca estava de gom a gom, i es que la por esgarrifa però ens agrada. Sí que .és cert que el primer dia alguns alumnes del públic no van guardar el respecte que calia cap a aquells que s'havien preparat el conte, però el següent dia vam fer una reflexió abans de començar i tot va anar sobre esquelets...vull dir, sobre rodes.








Els alumnes de tercer també ens vam contar contes unes classes a les altres.










I per acabar, una notícia que no fa ninguna por, sinó tot el contrari: JA TENIM PARES VOLUNTÀRIS per ajudar en algunes tasques de la biblioteca. Des d'ací els donem les gràcies a tots i a totes. En la foto falten alguns pares que no estaven en eixe moment.