dimecres, 2 de desembre del 2009

DESCRIPCIONS DE LES CAPUTXETES

Ja tenim moltes de les vostres descripcions. N'hem posat unes quantes de cada curs a manera d'exemple. Des de la biblioteca estem molt contents per la vostra creativitat a l'hora d'inventar les vostres caputxetes i per com heu fet les descripcions.

La classe de cinqué A, ha versificat la història d'aquesta manera. Feu un clic i ho veure-ho a pantalla completa. Si després feu un altre clic encara ho veure més gran ( compte amb el zoom!, una vegada un xiquet va fer un zoom tan gran en una foto, que després no va saber tornar i es va perdre als país de Pixels).



Algunes caputxetes de la classe de 6é C



Caputxetes de la classe de cinqué B


Quin colorit que tenen les caputxetes de tercer C!!



I les de tercer A, que originals!! ( això sí, mireu que hi ha moltes caputxetes ninja, pistoleres, vaqueres, etc. estic segur que Caputxeta era ecopacifista!")



La classe de 4rt C es va inventar uns contes amb les seues caputxetes inventades.


Ací estan les caputxetes de les classes de 4t B i 4 A ( amb tantes fotos m'he fet un embolic, . Si voleu podeu fer un comentari aclarint quina és de cada classe)



Les mestres de primer cicle, com que són molt acurades, han posat les caputxetes al bosc, clar, on toca!! A més, han fet els dibuixos de les seues caputxetes amb fons de diferents colors recordant les diferents caputxetes del llibre de Bruno Munari.



No hem pogut posar totes les produccions perquè sou molts alumnes. Penseu que potser la propera vegada posarem les vostres produccions.

1 comentari:

Montse ha dit...

Renoi quines Caputxetes!
Fan goig totes.
Les ensenyaré a la meva gent del cicle inicial i quan tinguem aquest bonic llibre... potser farem com heu fet vosaltres.
Felicitats.