dimecres, 9 de desembre del 2009

GUIA DE LECTURA DE NADAL DE LA BIBLIOTECA DE COCENTAINA

La biblioteca de Cocentaina ha fet la seua guia de lectura per a aquests nadals. Aquesta guia ens ve fenomenal ja que, juntament amb la guia que aquest any ha fet la biblioteca de l'escola teniu un repertori de llibres ben ample per triar els que més us agraden i incloure-los en la carta als reis mags o al pare Noel.

Com sempre la selecció que fa la biblioteca de Cocentaina té en compte un munt de criteris per tal que la selecció siga de qualitat en tots els sentits: literària, editorial, diversitat de llengües, de gèneres, d'editorials, etc. A més a més aquest any hi ha una secció que els pares han de visitar, ja que segur que hi ha llibres que els interessen i que també poden incloure en la seua carta als reis mags.

Des del bloc agraïm la feina que fa la biblioteca de Cocentaina per oferir-nos aquestes guies que podem considerar un regalet avançat de nadal.

Si clique en la imatge anireu a les guies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

estan molt be les noves recomanacions magraden molt al igual que la pagina


Maria Salvador

Manuel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Manuel ha dit...

Hola Maria, quina alegria retrobar-te per ací! M'agrada molt que entreu a veure les recomanacions i més encara que feu comentaris perquè així sé que se'n recordeu del bloc ( i de mi).

Per cert, estic preparant unes proves per ser ajudants de biblioteca. A veure si t'animes!