dimarts, 8 de desembre del 2009

GUIES DE LECTURA PER A NADAL

Aquest any la biblioteca de l'escola ha fet unes guies de lectura per ajudar a triar els llibres que podeu demanar als reis aquests nadals.La guia està basada en una altra que va fer la biblioteca de Cocentaina per als nadals de l'any passat. Podeu verure-la ací


Aquesta guia també és útil per als vostres pares, perquè a ells també els ajuda a escollir AMB VOSALTRES els vostres llibres. Aquests nadals ja teniu l'excusa perfecta per passar un matí tafanejant entre les prestatgeries de les llibreries. Després, es clar, podeu escriu la vostra carta als reis i incloure els llibres que heu triat. Ja sabeu que si feu un clic sobre la guia ho veure-ho a pantalla completa i si encara feu un altre clic fareu un zoom per poder veure-ho més gran.

Guia de lectura d'infantil

Guia de lectura de primer cicle

Guia de lectura de segon cicle

Guia de lectura de tercer cicle


En aquesta pàgina de la cavalcada d'Alcoi podeu escriure la vostra carta als reis. I a més a més ho podeu escriure en línia. Així la carta arribara de seguida.

Els reis mags també aposten per les noves tecnologies. Aquest any estan fent una campanya a nivell mundial per estalviar fulls de paper: "malbaratar fulls de paper sense treiat és una barbaritat". Si tots els nens del món escriuen les seues cartes en línia estaran contribuïnt a estalviar un munt de fulls, i a ells els facilita la feina perquè tenen totes les vostres peticions classificades a l'ordinador. D'aquesta forma no es pot perdre cap carta perquè no us diré qui, però hi ha un rei dels tres que és bastant despistat.

Una vegada, cansat del fred, volia fer un creuer pel Mediterrani i va acabar pujant damunt el vaixell de Greenpace, que és aquell vaixell que va pel món intentant evitar catàstrofes ecològiques. Des d'aleshores tots tres són gran defensors de la natura i lluiten contra el canvi climàtic. Per què creus sinó que encara van en camell podent utilitzar altres mitjans de trasports més moderns i ràpids però més contaminants? I una altra cosa encara, amb açò del canvi climàtic pateixen una calor insuportable. Com que han de portant aquelles capes de pell gruixudes tota l'estona per allò de continuar la tradició i fer una mica d'espectacle, i aquest any encara no ha vingut el fred, estan suant tant que ja han perdut un parell de kilos.

Així que, aquest any no t'estranyes si trobes els reis una mica més prims, i contribueix a evitar el canvi climàtic.