dilluns, 20 de juliol del 2009

MÉS RECOMANACIONS DE LECTURA PER A AQUEST ESTIU

Des de la llibreria "Al·lots petit príncep" ens fan unes recomanacions per a llegir a la fresca aquest estiu.Preméu en la imatge per veure-la més gran:




I com que fa aquesta calor tan sufocant us pose aquestes imatges que ens traslladarà a un entorna més agradable i a més ens serveix per a anunciar, encara que ja ho sabreu, l'estrena de "Harry Potter i el misterio del príncipe"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ANGELA : La vaig vore el dia de l'estreno aixo de Harry Potter ens agrada molt a nosltres. fa risa, pero al final es de lo mes trista.

José Rovira Collado ha dit...

bona nit Manuel, Gracies per participar a "Cuéntanos tu blog" i felicitats per la teva blog, m'han agradat molt tots els post. Ho usaré en les meves classes per a mestres de primària

Manuel ha dit...

Hola Àngela, espere que estigues gaudint molt de l'estiu. De moment veig que estàs al dia de les estrenes de cinema i dels nous posts al bloc ( m'agraden molt els teus comentaris). Bon estiu.

Hola José Rovira. Estic content de que el bloc et parega interessant. Fins ara. M'agradaria que em féreu arribar arribar el llistat dels blocs que heu recollit una vegada enllestit tot el treball.
Salutacions