dilluns, 7 de setembre del 2009

DIPLOMA DE CULTURA, LECTURA I LITERATURA PER A INFANTS I JOVES

Comencem el curs amb bones notícies per a totes les persones implicades en fomentar la lectura dels seus fills, alumnes, usuaris de la biblioteca, etc. Aci podeu llegir el díptic publicitari d'aquesta 3ª edició.



Aquest bloc va nàixer després de realitzar aquest diploma en la seua segona edició. Us poc dir per experiència personal que va estar tot un luxe poder assistir a aquestes conferències pels ponents que van assistir, pels companys, i per les ganes que ens van transmetre de promoure la lectura des de diferents vessants i cadascú des del seu lloc de treball com a mediadors.

4 comentaris:

Gemma Lluch ha dit...

Gràcies per parlar del Diploma. Cada nova edició és un repte i una nova aventura. En les dues anteriors ho vam passar molt bé, van sorgir bons projectes com els vostres que ja són realitat i tots vam acabar el Diploma més rics d'experiències, de coneixements i sobretot d'amics. Una abraçada d'una seguidora del teu bloc.

Anònim ha dit...

Manuel,

soc Alex.
M'agrada molt la web que as fet i tambe m' agradaria que feres mes webs divertides per a poder vore'les totes.
Quan diras el ganyador dels dibuixos de Capuxeta?

Adeu. Alex.

Anònim ha dit...

soc Richard y m'ha agradat la web.La meua caputxeta és la multiusos, està penjada davant de la meua classe.

Anònim ha dit...

Benvolgut Manuel, m'agraden molt les caputxetes, i la teua web, ójala que faces moltes més coses divertides sobre les caputxetes o altres coses. adeu