dilluns, 8 de febrer de 2010

Memorias de Idhún La Resistencia.Búsqueda, de Laura Gallego

Segur que hareu sentit parlar de la trilogia "Memorias de Idhún" i tingueu algun germà o germana a l'institut que us ha parlat d'aquest llibre.

Ara teniu l'oportunitat de conèixer tota la trilogia en versió còmic en la que s'ha intentat reproduir la historia original que s'anirà contant en quatre entregues diferents. Ací tingue imatges de la primera entrega:


L'autora és Laura Gallego, una gran escriptora de llibres infantils i juvenils, que va nàixer en un poble molt prop del nostre, Quart de Poblet. És una escriptora molt coneguda que no estaria mal que nosaltres tinguerem en compte, perquè de vegades parlem d'escriptors superimportants que viuen molt lluny d'ací i hi han molts altres que viuen vora casa i potser no els coneguem. Us interessarà saber que Laura va començar a escriure als 11 anys!! (així que vosaltres també podeu començar a escriure històries tan fantàstiques com les d'ella). Als 21 va publicar el seu primer llibre


Si voleu conèixer més coses sobre aquesta escriptora podeu accedir a la seua pàgina web clicant en la imatge.En aquest video podeu veure fins a quants fans té la pròpia Laura Gallego com els seus llibres.

1 comentari:

maria ha dit...

Manuel el llibre de memories d'hindu estara be no creus?¿
O almenys ho aparenta sols amb vore la porta creus que estara en la biblioteca municipal?