dimarts, 13 d’abril de 2010

DIA 2 D'ABRIL ( ONZE DIES MÉS TARD O LA REBEL·LIÓ DE BLOGGER)

L'estrambòtic títol de l'entrada es deu a que la vaig voler publicar el mateix dia 2 d'abril , dia del llibre infantil i juvenil però aquell dia el blogger no em deixava crear una nova entrada i em donava un codi d'error rar del tipus BXNNV7, que més bé s'assembla al nom que deuen tenir per als científics les naus espacials o algun petit planeta descobert recentment allà pels límits de l'univers. La qüestió és que no vaig poder publicar i des d'aquell dia fins avui he vullgut oblidar-me de l'ordinador per les vacances de pasqua.

Ja sabreu ( com em recorda Àngela en el comentari de l'entrada anterior), que el dia 2 d'abril es celebra el dia internacional del llibre infantil i juvenil, perquè va ser aquest dia quan va naixer l'escriptor Hans Christian Andersen.

Aquest any Espanya era l'encarregada de fer el cartell i el missatge. Noemí Villamuza ha fet aquest fantàstic cartell:I el missatge, escrit per Eliacer Cansino el podeu llegir clicant al títol del missatge:

2 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Hola feiner! Sempre és un autèntic plaer passejar pels teus blogs. Per si tínteressa et recomano dos guies noves que he fet, l'una de llibres nous sobre Sant Jordi i l'altra de llibres sobre llibres.

Aprofito per a dessitjar-te, a tu i als teus alumnes, un feliç Dia del Llibre.
Besadetes bibliogràfiques!

Manuel ha dit...

Hola Sàlvia,

gràcies pel comentari. Si faré servir les guies ( a veure quan trobe temps per penjar-les).

Moltes felicitacions per a tu també per al dia del llibre.

Salutacions