diumenge, 20 de juny del 2010

POEBESTIARI, MUNTATGE POÈTIC

Aquest video és una part del muntatge poètic que hem fet a la classe de tercer. Ha estat el final del projecte que hem realitzat durant tot el trimestre al voltant de les poesies d'animals. Hem llegit i creat poesies en castellà i en valencià, hem descobert diferents textos poètics: cal·ligrames, acròstics, endevinalles, embarbussaments, etc. i hem descobert molts llibres de poesia a la biblioteca.

A la paret de la nostra classe ha quedat plasmat tot el treball, però volíem fer alguna cosa per a fi de curs i vam decidir fer un recital de poesia que vam oferir als companys de tercer i de sisé. És la primera vegada que faig un recital amb els alumnes i he quedat content amb els resultats. Trobe que els alumnes han gaudit aprenent les poesies i recitant-les després davant els companys, a més, ho van fer molt bé a pesar dels nervis. Un dels meus objectius era que alguns alumnes tragueren la veu i entonaren quan llegien per a un públic i la majoria ho va aconseguir.

Per a que quedara més lluit vaig gravar els alumnes recitant algunes poesies i ho vaig acompanyar d'il·lustracions ( moltes d'elles agafades del blog "pinzellades al món" i d'altres pàgines d'nternet). El muntatge dura bastant més, però com que costa bastant pujar els videos us oferim aquesta mostra, petita però bèstia!