dilluns, 20 de juny de 2011

RECOMANACIONS DE LECTURES PER A ESTIU

Ací tingueu unes quantes recomanacions de lectures per a l'estiu. Després d'haver elegit els vostres llibres podeu a anar a la llibreria o a la biblioteca municipal per veure si en tenen algun d'aquests. Recordeu que també hi ha llibreries online on podeu comprar llibres a través d'internet (en aquest cas, necessiteu l'ajuda dels vostres pares), encara que d'aquesta forma es perd una mica el ritual d'anar a la llibreria, preguntar al llibreter, fullejar diferents llibres, escorcollar per les prestatgeries, descobrir altres llibres que no coneixies, etc.

RECOMANACIÓ PER ALS PARES. Seria molt interessant que acompanyareu les vostres fills a l'hora de triar les seues lectures . Podeu anar llegint aquest article i triar entre els dos ( o els tres) quines lectures resulten més interessants. Si no els acompanyem, els xiquets es poden "marejar" davant tanta oferta. A més podem orientar-los cap a lectures de qualitat i anar més enllà de Geronimo Stilton o Bat Pat, que no estan mal però cal descobrir-los noves lectures. En aquest enllaç trobareu més recomanacions per ajudar a llegir els vostres fills: leer en casa

I per a vosaltres uns consells per a ser bons lectors:
Us deixe dues adreces per comprar llibres per internet:

LA CASA DEL LIBRO (Per entrar en la pàgina clica en la imatge o el nom de la llibreria)
Quan entreu a la llibreria podeu anar a la secció on diu "Infantil, juvenil i còmic" ( a la imatge està remarcada amb un rectangle roig). Després trieu la vostra secció d'edat i el tipus de llibre que voleu buscar: coneixement, oci-jocs o literatura i trobareu algunes novetats. També podeu buscar els llibres directament en la requadre per fer recerques que hi ha dalt de tot de la pàgina.

LLIBRERIA ABACUS

La llibreria Abacus també una secció d'infantil. Quan entreu en aquesta secció veureu que també podeu buscar llibres atenent diferents criteris: per seccions d'edat, de folclore, de teatre i poesia, de reculls de contes, divulgatius, etc.

A més podeu consultar la selecció de llibres que la llibreria Abacus ha fet i que es diu "Històries menudes". Està dividida en diferents seccions per triar el teu llibre. Per accedir a la pàgina clica en la imatge:


El club Kiriko és un conjunt de llibreries que també ha fet una selecció de lectures per a aquest estiu. Si us interessa algun d'aquests llibres, la llibreria "La Costera" de Xàtiva forma part d'aquest grup de llibreries.


La selecció de lectures que ha fet el club Kiriko es diu "A la sombra de las letras" i el podeu consultar clicant sobre la imatge de baix.El Centro Internacional del Libro Infantil y Juvenil (CILIJ) de la FGSR també ha fet una selecció per a aquest estiu. Cliqueu en la imatge per veure-ho més gran.
La red de selecció de de llibres infantil i juvenils del CILIJ ha publicat els "Lilbres escollits de literatura infantil 2009-2010". Es tracta d'una sèrie d'experts en literatura infantil trien entre les obres publicades en Espanya entre el 2009 i el 2010, aquelles que per la seua qualitat mereixen ser destacades. Hiha obres en castellà, català i gallec. Els títols estan dividits en seccions d'edat. Podeu llegir la publicació electrònica clicant en la imatge ( està en format passa-pàgina. Cliqueu en les fletxes per passar de pàgina.)
En la pàgina del SOL ( Servei d'Orientació a la Lectura) sempre podeu trobar en la vostra secció d'edat diferents apartats: novetats, los +, reportatges, explorar, etc. Navegueu per la pàgina, és molt interessant i descobrireu moltes seccions diferents. Ací baix us he enllaçat la secció que va dels 9 als 11 anys, però podeu canviar de secció clicant al color que vullegueu: cada color correspon a una secció d'edat diferent. També hi ha una secció molt interessant per a les families.


BON ESTIU I BONES LECTURES!

Si heu utilitzat aquestes recomanacions, deixeu un comentari, així podré saber a quanta gent li han servit. Gràcies.


1 comentari:

ferran ha dit...

Que gran pagina , hi ha de tot .Que passes un bon estiu