dimarts, 11 d’octubre del 2011

LA BIBLIOTECÀRIA DE BASORA

Us deixe ací la presentació que han fet al tercer cicle (la feina ha estat feta per Joan Bravo i Maria Chapí). Els ha quedat molt bé. Tot l'alumnat ha pogut conèixer la història de Alia Muhammad Bakerl. Serà per això que aquesta setmana la classe de Sisé A m'ha passat una llista amb molts vountaris i voluntàries per a la biblioteca? El que sí és cert, és que després de llegir una història com aquesta alguna cosa canvia en nosaltres.
No he posat tota la presentació per si algú no l'ha llegit tota o no la coneix ( si algun mestre/a creu que li pot servir li la puc enviar via correu elecrònic)

També us deixa l'enllaç a la pàgina de l'editorial Juventut on podeu descobrir més coses del llibre. Cliqueu en la imatge.


P.D. Després de fer el post me n'adone que no he dit res sobre l'autora del llibre! L'autora és JEANETTE WINTER, que ha escrit molts àlbums il·lustrats

4 comentaris:

isabel ha dit...

Gracias a vuestra excelente recomendación, nosotros también hemos comprado este libro y lo leeremos durante esta semana en nuestro club de lectura. Os ha quedado muy bien vuestra presentación.
Gracias y feliz día de las biblioteca

Mª Jesús ha dit...

Bon llibre per a celebrar un dia especial. Maria eres una gran animadora i amant dels llibres i les bones lectures, felicitats


24 d’octubre
Dia de la Biblioteca

-Commemora esta data amb nosaltres
-Visita la Biblioteca
-Presta un llibre
-Recomana i parla sobre llibres
-Que la teua conversa hui es centre en la lectura, llibres i biblioteques...
Felicitats lector@!!

Manuel al correu del col•legí hi ha una foto de la biblioteca d'Aielo, la pots posar al teu blog? i així que tots els xiquets celebren aquest dia.

Mª Jesús

Manuel ha dit...

Hola Isabel,

me encanta que os haya servido nuestra recomendación, y de paso ver que el blog tiene su utilidad.

Manuel

Manuel ha dit...

Mª Jesús,

ja li hem donat difusió a l'escola i al bloc.

Feliç dia de la biblioteca.

Manuel