dimarts, 28 de febrer de 2012

JOC DE LA cOCA

El joc de la cOCa, és un joc que hem preparat alguns membres de la comissió de biblioteca per recordar alguns hàbits saludables treballats a classe, i perquè les classes coneguen els llibres que formen l'exposició.

La coca segons el diccionari català-valencià-balear és
 1. COCA f. || 1. Massa de farina pastada i cuita amb oli o saïm, de forma circular o ovalada aplanada, i a la qual solen afegir-se diversos ingredients (sucre, talls de carn, peix, fruites, verdures, mantega, etc.);
És interessant veure la definició perquè veure la quantitat de coques que es poden fer.

El joc segueix les mateixes normes que el joc de l'OCA, tot i que hem canviat algunes coses:

 - La casella de l'oca ara és " de plat a plat i tire perquè me l'he menjat"

 - A la casella de la CUINA, cal dir una recepta ( es poden consultar els libres de l'exposició)

 - A la casella d'HÀBITS SALUDABLES, cal dir algun dels hàbits que he anat recordant a classe cada setmana.

 - A la casella de la DIARREA, com que has menjat moltíssim i molt ràpid, ara tens diarrea. Per tal que el baixe el menjar hauràs de fer una passejada des de la primera casella, així que has de tornar a começar.

 - La resta de caselles fan referència a preguntes que es poden respondre buscant el llibre adequat de l'exposició. Aquest és el joc per al segon i el tercer cicle.

Hem preparat un joc per a primer cicle, i un altre per a segon i tercer cicle. Deixarem un joc en cada classe que ens servirà com a recordatori de l'activitat.


BON PROFIT!!

Ja fa algun temps, vaig fer amb els meus alumnes un joc paregut, que volia ser un homenatge a Andersen. El vam fer per a l'activitat del llibre gran que tots els anys fem durant la setmana de la lectura. Cliqueu ací per consultar el joc del dili i un altre joc de la oca d'Aitana Carrasco.