dilluns, 16 de desembre del 2013

HEM GUANYAT EL VIII PREMI D'EXPERIÈNCIES FOMENT LECTOR CIUTAT D'ALZIRA 2013

La setmana passada ens van tocar de la Fundació Bromera al col·legi per donar-nos la notícia: havíem guanyat el VIII premi d'experiències de foment de la lectura!!

El tema del projecte que vaig enviar al premi era sobre les exposicions creatives que havíem realitzat en el dos darrers cursos: un era " a la taula, a la biblioteca, i al llit...al primer crit" i l'altre "paraules per salvar el món" ( si punxeu sobre el títol de les exposicions podreu veure els diferents posts publicats al bloc al respecte). De qualsevol forma, si algú està interessat en llegir el projecte m'ho pot demanar en un comentari i li'l puc enviar per correu electrònic. A la web de la Fundació Bromera encara no han posat la notícia, però com als premis d'edicions anteriors, penjaran el nostre projecte a la seua web.

Un dels aspectes pel quals es sentim més orgullosos al nostre cole, és que la realització d'aquestes exposicions implica tota l'escola, alumnat d'infantil i de primària, mestres i pares que han col·laborat de diverses formes: preparant l'ambientació, montant contacontes per als diferents nivells, etc.

A més, conforme està l'assumpte, els diners del premi no es vindran gens malament per comprar llibres i renovar el fons de la biblioteca!!

Punxant en la imatge de baix anireu a la secció de Premi Foment lector de la Fundació Bromera, podeu fer una ullada als premis d'altres edicions o veure els recursos que hi ha  a la pàgina.



4 comentaris:

Héctor Monteagudo Ballesteros ha dit...

Enhorabona!!! Felicitats per un treball ben fet!!

Sàlvia ha dit...

Què gatxo!!!! Que no m'ho havies dit!!!! Enhorabona i moltes felicitats. Un premi més que merescut! Una excel·lent manera de donar a conèixer la llavor de foment lector que esteu fent.

Una gran abraçada i de nou moltes felicitats Manuel

Manuel ha dit...

Hola Héctor,

gràcies pel comentari.

Manuel

Manuel ha dit...

Hola Sàlvia,

doncs tens raó i mira que l'altre dia ho pensava. Estava preparant un correu per desitjar-te Bon Nadal i donar-te la notícia. La veritat és que ens ha vingut a final de trimestre i no hem tingut temps de fer molta difusió.
Moltes gràcies pel teu comentari, perquè el valore molt, com tot el que ve de tu.

I sí, tens raó, servirà per promocionar un poc tot el que fem, i sobretot, per anar renovant el fons que ja tocava... ja saps com tenim la situació econòmica a les escoles...ara es trobarem amb un bon regal: 800 euros per gastar-se en llibres!
Molt Bon Nadal i com tu dius... Bones lectures.

Manuel