dimarts, 7 d’abril del 2009

CLUB KIRIKO: MÉS GUIES DE LECTURA

El club Kiriko ha canviat el format de la seua pàgina: ara té millor aspecte. A més ha posat en una banda unes quantes guies de lectura d'allò més interessants, que us podran servir per triar les vostres lectures pasqüeres. Us faig una proposta: potser aquesta és una bona època per elegir llibres que us poden ser d'utilitat aquestes pasqües.

Potser heu de fer un viatge a una altra ciutat, a algun paratge natural ( per menjar-se la mona), a un altre país, etc. O potser en alguna d'aquestes excursions vegeu una planta que vos resulta extranya, o voleu saber més sobre aquell insecte traïdor que us ha deixat el braç fet unes xinxines. O potser la mare un dia us diu: "Que t'agradaria que preparàrem per dinar?" i vas tu i corres pel llibre de cuina que hi ha al tercer calaix de la cuina entre els tovallons i altres estris. O potser et preguntes: "nosaltres estem celebrant la pasqua, però ho celebren totes les cultures? quines celebracions tenen altres cultures, o altres religions? O potser...

Cliqueu en la imatge per accedir al menú principal de guies de lectures. Després trieu el vostre tema de lectura favorit i accedireu a la guía de lectura. Els llibres estan classificats per edats.