dimecres, 24 de març del 2010

UNITAT DIDÀCTICA DE LA FUNDACIÓ BROMERA



Aquest any no podem celebrar el dia 2 d'abril com caldria perquè ens agafa en vacances de Pasqua. Però vosaltres, des de casa també ho podeu celebrar o com a mínim recordar aquesta data especial en que celebrem el dia del llibre infantil i juvenil. Ja vegeu que el mes de març i d'abril són dates literàries amb moltes celebracions i activitats al voltant del llibre.

Aquest any ja ens ha arribat l'unitat didàctica que tots els anys fa la Fundació Bromera per celebrar aquesta data. I d'aquesta unitat ens ha agradat especialment que destaquen dos autors valencians com Carles Cano i Pepa Guardiola i l'il·lustrador Miguel Calatayud. No fa molt recordàvem en una entrada la importància de conèixer els nostres escriptors, els que són vora casa, perquè està bé tenir present allò més proper a nosaltres sobretot ara que tothom sap qui és l'Obama però potser no coneguem el veí del número 22 del nostre carrer. És un dels problemes de la xarxa i els mitjans de comunicació (encara que també tenen molts beneficis): ens ofereixen tanta informació d'arreu del món que sovint s'oblidem del que està passant al nostre voltant. Potser està passant això mateix amb les tradicions, els costums, els contes populars, les cançons, etc. Les estem substituint per altres coneixements? Bé, en podriem parlar una bona estona sobre això, però no ara que ja m'he enrotllat molt.Si cliqueu en la imatge podreu llegir més.


I a més també ens fan unes recomanacions de llibres que ens vénen fenomenal per si visiteu alguna fira del llibre i voleu anar ja amb un llibre pensat per comprar.



Si voleu veure tota la unitat clique en la imatge

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Manu soc Txema ,crec que tenim que anar de excurcio a LAS LAGUNAS DE RUIDERA

pepa guardiola ha dit...

Hola Manuel:
M'he quedat bocabaaaaada!!! i alegrement sorpresa en passejar pels teus magnífics blocs, quant de carinyo, estima, atenció, cura... i temps els dediques. Com tu, jo també estic convençuda que TIC, coneixement, lletres i literatura poden ser molt bones amigues. Tot depen de com fem la mescla. Així ho he dit avui en un encontre amb alumnes i professors de secundaria, perquè així ho pense i ho sent. Gràcies pel contacte, faré l'enllaç dels teus blocs al meus.
Salut
pepa guardiola

Manuel ha dit...

Hola Pepa,

gràcies pel comentari, és com un regal sobretot aquesta setmana que celebrem el dia del llibre ( i desitgem que de la lectura)

Manuel

pepa guardiola ha dit...

Clar que sí, lectura i homentage als nostres escriptors. Al meu col.le hem dedicat aquesta setmana especial, de lletres precioses, a Miguel Hernández. Alguna coseta hem penjant al bloc de la biblio, però ja saps, anem fent i deixant. Una abraçada literària