dilluns, 29 de novembre de 2010

PÀGINES ON PENJAR ELS VOSTRES CONTES

Com que estem produint uns quants contes us faig una recopil·lació de llocs on podeu penjar els vostres contes i poder gaudir-los i compartir-los sempre que vullgau i amb qui vullgau.

Fa dos anys ( 2 anys !!!, com passa el temps...) vaig fer amb els meus alumnes d'aleshores ( com han crescut!) uns contes que havíen de tindre com a personatge principal el professor Reciclus ( personatge central del projecte Comenius que feiem a l'escola sobre els residus sòlids) i com a tema el reciclatge. Vam utilitzar aquesta pàgina

Els contes queden molt atractius perquè es passen els fulls com als llibres i pots anyadir fotos. A més, és molt senzill d'utilizar, encara que si hi ha molt de text dóna alguna problema. Per passar les pàgines clica al cantó dels fulls. Si voleu llegir més contes reciclats els tingau a la barra de la dreta en l'apartat d'activitats.
Una altra pàgina que podeu utilitzar és la de contacontes.net. Aquesta pàgina us ofereix dibuixos per al fons, personatges, objectes,etc. i és fàcil d'utilitzar. Els incovenients són que cap poc text en cada pàgina i que una vegada guardat no es pot modificar així que quan comences l'has dacabar. Tanmateix queden atractius i els pots imprimir. Si cliques en aquesta imatge podràs veure el conte d'Alicia Sanz.A l'apartat taller de contes il·lustrats de la pàgina una mà de contes, podràs escriure el teu text i emprar totes les il·lustracions que en són moltíssimes. Això sí, hauràs de provar una mica per acostumar-te i veure com funciona però de seguida aprendràs. El conte el pots guardar i te l'envien a un correu electrònic ( pots utilitzar el de classe), també el pots imprimir i queda fantàsticCom que ja sabeu que a l'escola de vegades internet va lentíssim, potser siga millor escriure el vostre conte en l'oppenoffice i anyadir fotos d'internet o les vostres il·lustracions. Després el mestre ( en aquest cas, jo mateix) pot penjar els contes en aquesta pàgina i els podreu veure tant bé com aquest llibre de poesies que van escriure uns altres alumnes. Si premeu en la imatge ho veure a pantalla completa.


A la pàgina una mar de contes hi ha un apartat que diu "envia'm un conte" on pots escriure el teu conte i després el publiquen a l'apartat contes dels lectors.Anirem ampliant aquesta post a mesura que anem trobant nous llocs interessants. Si vosaltres en coneixeu altres, feu-me un comentari per dir-me l'adreça de la pàgina

1 comentari:

Angela ha dit...

Pareix interessant li pegare una ullada ;) Feliç any nou Manuel