dilluns, 24 d’octubre del 2011

FELICITATS PEL DIA DE LES BIBLIOTEQUES.

Mª Jesús, la bibliotecària de la biblioteca municipal ens ha enviat un cartell per felicitar el dia de les biblioteques. El cartell l'hem posat al suro de la biblioteca i a la taula de la sala de professors perquè tothom n'estiga assabentat. Mª Jesús ens convida a que aquest dia:

-Commemora esta data amb nosaltres
-Visita la Biblioteca
-Presta un llibre
-Recomana i parla sobre llibres
-Que la teua conversa hui es centre en la lectura, llibres i biblioteques...
Felicitats lector@!!


Us pose algunes fotos de la biblioteca. La veritat és que tota la gent del poble pot estar ben orgullosa de la biblioteca que tenim per moltes raons:

- pel lloc on es troba, a les antigues escoles que li dona un ambient antic amb aquells finestrals grans que deixen passar la llum i ens conviden a seure entre mig dels llibres.

- pel fons que tenim, perquè disposem d'una bona quantitat de llibres.

- pels recursos de que disposem a la biblioteca: mobiliari, terminals per accedir a internet i a més tot gairebé nou, RAÓ PER LA QUAL HO HEM DE CUIDAR TOT ENCARA MÉS PERQUÈ LA BIBLIOTECA ÉS DE TOTS, LA FEM ENTRE TOTS, I ENTRE TOTS HEM DE FER QUE SEMPRE ESTIGA EL MILLOR POSSIBLE.

- per la bibliotecària, Mª Jesús. em fa gràcia recordar que ja era encarregada quan jo de menut anava a agafar llibres, així que d'experiència en té un grapat.

- i de segur que cadascú pot encontrar moltes altres raons per creure que paga la pena freqüentar la nostra biblioteca, hem d'aprofitar aquest recurs que tenim tots a l'abast.

També us recorde que en una entrada antiga del bloc vaig explicar com podeu cercar algun llibre en el fons de la biblioteca a través d'internet. Podeu llegir l'entrada ací.







L'associació espanyola d'amics del llibre infantil i juvenil, des de l'any 97 fa uns cartells per celebrar aquest dia. Aquest dia ho ha fet en col·loboració amb el govern vasc, i l'ha il·lustrat Elena Odriozola ( il·ustradora que ens encanta, per cert) i Patxi Zubizarreta n'ha fet el pregó.



Si voleu llegir el pregó cliqueu ací
FELICITATS ESPECIALS PER A TOTS ELS BIBLIOTECARIS I BIBLIOTECÀRIES (també a la senyoreta Miss Laburnum, és clar...).


2 comentaris:

kirikú ha dit...

Gràcies per la felicitació i també per aquest blog tan estimulant que fas. M'han entrat ganes de visitar la Biblioteca d'Aielo ... a vore si un dia puc

Sàlvia ha dit...

Podeu estar ben orgullosos de la biblioteca d'Aielo i de la seua bibliotecària, M. Jesús, una gran professional i excel·lent persona. Això és tot un luxe tenir-ho!

M'ha encantat aquest post. De volta en quan cal ser agraïts i reconèixer la tasca que és fa en les biblioteques. Chapeau per tu i aquest blog!

Per cert, com va el curs? I la BE? Estem en contacte.

Besadetes