dilluns, 12 de desembre del 2011

LLIBRE-POMA

El dia 7 de desembre vam començar a fer l'activitat de l'apadrinament lector. Aquest ja és el tercer any que fem aquesta activitat però com ens agrada tant l'hem tornat a fer.
 A la nostra classe els alumnes tenien ganes de que vinguera aquest dia perquè aquest any passaven a ser padrins dels nostres companys de la classe d'infantil de quatre anys C.
 Tot i que en aquest primer encontre volíem donar-li un paper més actiu als fillols i filloles i hem canviat una mica els paper: les classes d'infantil han preparat un conte per a contar als seus padrins. Manuel ens ha contat el conte a classe que era el de "La ratita que limpiaba la escalera". Era una versió breu del conte La ratita presumida, però ens ho havíem de saber bé per si el nostre fillol s'equivocava o no se'n recordava del conte.
 Com que volíem agraïr l'esforç que estaven fent els nostres fillols per preparar el conte, hem pensat que els podíem obsequiar amb alguna cosa. I com que estem fent el projecte Comenius sobre l'alimentació hem preparat uns rodolins sobre aliments en uns fulls de paper amb forma de mitja poma. Després ho hem enganxat tot i hem fet aquest llibre-poma que esperem que els agrade molt als nostres fillols i filloles. Per veure les fotos més grans podeu prémer on estan les quatre fletxes, al cantó de baix a la dreta.