dimecres, 7 de desembre de 2011

RESTAURANT LA BIBLIOTECA

L'escola aquest any participa en un projecte Comenius sobre els hàbits saludables, junt a altres escoles d'Anglaterra, França, Romania i Lituania. Fa unes setmanes vam rebre la visita d'alguns dels seus mestres durant una setmana per veure el que estavem fent per treballar aquest tema.

Na Cleta és el personatge que anirà introduint totes les activitats que farem al voltant de l'alimentació saludable, que és el tema en el que s'hem centrar a la biblioteca, perquè nosaltres creguem que abanda de les proteïnes, les vitamines, els hidrats de carboni, etc. els llibres ens aporten uns altres nutrients necessaris per a formar-se com a persones sanes: la creativitat, la cultura, la imaginació, el respecte, l'art, etc.


Na Cleta va en bicicleta perquè és una poma saludable.

Així que a poc a poc la biblioteca es convertirà en un restaurant. De moment ja tenim el primer menú a la porta de la biblioteca proposat per la nostra "chef" Na Cleta. . De primer plat tingem "Sopa de ratón", de segon plat plat hi ha "¿Por qué es sana la fruta?" i de postres "L'aniversari dolç".
 I dins de la biblioteca trobareu els llibres del menú adequadament "emplatats". Tasteu-los sense por. A veure si us agraden. Alguns mestres ja s'han apuntat a l'horari de la biblioteca per poder fer algunes activitats d'animació que hem preparat a la biblioteca: puzzles de cobertes, sopes de lletres i altres acivitats. A més el mestre llegirà en veu alta alguns contes.


 També hem fet una carta del restaurant per a les famílies, recomanat alguns plats essencials que cal ingerir per tindre un dieta lectora equilibrada. També per recordar que ara "Per Nadal, un llibre és el millor regal". Els mestres també tenen una carta del restaurant. En aquest cas recomanem el llibre" El deseo de escribir" de Victor Moreno, on hi ha una sèrie de receptes d'escriptura per si algun vol que a la cuina de la seua classe els plats siguen el més variat possible.

Si voleu tindre un exemple de la carta del nostre restaurant, tan sols heu d'imprimir-les i doblar-les per la mitat.


Open publication - Free publishing - More menu

Prompte tindrem un menú lector especial de Nadal per a tots els alumnes de l'escola.