dimecres, 7 de novembre del 2012

OBLITS TERRORÍFICS ( i terrorífics oblits)

Ostres, ostres, ostres! Però quin oblit! Per totes les demoniaques espantacriatures!! i per tots els terrorífics monstres des d'aci fins a la Xina més xina de totes les xines. Quin oblit! Menys mal que segur que hi ha fantasmes despitats i que hi ha algun que no ha arribat a temps a la festa de Tots Sants. Doncs jo no he arribat a temps de recomanar-vos una col·lecció molt divertida de llibres de por de l'editorial Bromera que es diu: "El bagul dels monstres" .



Els contes estan escrits per l'escriptor valencià Enrich Lluch, i il·lustrats per Oril Hernández, Fernando Falcone , Miguel Ángel Díez i Óscar T. Pérez

Tan sols volía resaltar la qualitat d'aquesta publicació. Entre ells el lllibre "El vampir" va estar premi 2011 al millor llibre il·lustrat atorgat per la Conselleria de Cultura.

En quant al text es tracta de llibres que tracten la temàtica de la por des d'una vessant molt divertida. I aquesta combinació sé que us encanta. Per exemple, imagineu un vampir que no té els claus suficientment afilats o un home del sac que ja no fa por als xiquets.

Mireu però la pàgina web de la col·lecció que és fantàstica. Podreu veure l'estil de les il·lustracions, els arguments dels diferents títols de la col·lecció, etc. Aquesta col·lecció no solament té una pàgina web pròpia, sinó que fins i tot té una BANDA SONORA pròpia, que ha composat el nostre conegut Dani Miquel, del que us he parlat fa molt poc. Preméu en la imatge per accedir al lloc.



A la pàgina web també trobareu un joc que us podeu descarregar. Sembla molt divertit.

Per altra banda, a la nostra classe també hem jugat amb aquesta combinació de terror i humor. En una conversació amb els alumnes durant una classe, mentre parlàvem de monstres va eixir la idea de demanar-li ajuda a alguns d'ells per a que els xiquets es porten millor, ja que al cap i a la fi, aquesta era la intenció d'aquelles llegendes que tothom contava a la vora del foc als xiquets ( per cert, qui fa ara aquesta funció?) Doncs ens va sorgir la idea de fer uns anuncis publicitaris per contractar els serveis d'aquests professionals de l'espant. I ací els teniu. 


Publish at Calameo or read more publications.

La pàgina que m'ha fet recordar aquest oblit és "soñando cuentoshttp://sonandocuentos.blogspot.com.es/", un excel·lent bloc de literatura infantil.