dissabte, 18 d’abril del 2009

AL·LOTS PETIT PRINCEP RECOMANACIONS SANT JORDI 2009

Doncs això, des del bloc Al·lots Petit Princep, ens fan una sèrie de recomanacions per elegir les nostres lectures ara que venen les fires dels llibres. Podeu visitar les recomanacions clicant en la imatge:

4 comentaris:

M. Roser ha dit...

Hola, et puc donar una idea perquè els infants s'animin a llegir?
Un dia d'aquesta setmana de Sant Jordi, podeu fer el dia de la lectura.
Agafeu el llibre del Petit Princep (o un altre si aquest ja l'han llegit), i durant tot el dia els nens i nenes han de llegir- ne un fragment per a la resta de la classe. Però ho heu de fer com els adults, amb un faristol i un micro... Calculeu l'estona que ha de llegir cadascú per acabar el llibre.
Estaré contenta si en pots treure profit.
Salutacions,
ROSER

M. Roser ha dit...

Manuel, m'he oblidat de dir-te que lo tinc un conte infantil, per a infants de 7-8 anys, que va treure el primer premi, ja fa uns anys d'un concurs de Nules...
Es diu "la kika no s'agrada" i no te res a veure amb la kika bruixa. La meva és una granota. On t'el puc enviar? I Si t'interessa algun poema infantil...
Adeu

Alba Úriz Malón ha dit...

Hola, Manuel ;)

Soy Alba, de Letras y Escenas, encantada de saludarte tb ^^

Me parece genial que quieras animarte a participar, porque quiero recibir muchos relatos ;)!!

Y no pasa nada si no lo anuncias, entiendo que a tus alumnos les queda un poco grande ^^ Eso sí, si tienes colegas bloggers a quienes les pueda interesar, ya sabes: que corra la voz!

Besotes y hasta cuando quieras!

Manuel ha dit...

Hola Roser, gràcies per tot: pels comentaris, per les idees i pel conte.

Respecte del dia de lectura m'ho apuntaré per a una altra vegada, perquè aquesta setmana ja preparem a nivell d'escola un "mercat de llibres" on els xiquets s'intercanviaran llibres que tenen per casa amb els seus companys. Ja penjaré un post de l'activitat al bloc.

Respecte del conte m'encantaria que me l'enviares per llegir-lo. La meua adreça electrònica és:

m_martinez_p@hotmail.com

Sautacions