dilluns, 1 d’abril del 2013

UN PAÍS DE LLIBRE


'Un país de Llibre' és una producció de Barret Films que té l’objectiu de fer conèixer les novetats editorials del País Valencià i promoure-les. La iniciativa té el suport de l'Associació d'Editors del País Valencià i del Gremi de Llibrers de València, amb el patrocini de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.
El programa s'emet simultàniament per Levante TV a València,Información TV a Alacant, TV Comarcal a la Costera, TV Castelló,TeleSafor a Gandia i VilaWeb.(Font: Vilaweb)

Us enllace el programa on van convidar a Aitana Carrasco. Sempre és especial veure com és la persona que admires pel seu treball. Per a mi l'Aitana és una de les meues il·lustradores preferides i a més, valencina. Visitar el seu bloc també és molt recomanable. El llibre que és presenta al video "Lluny". A mi particularment, també m'agrada molt de l'Aitana "Gran recull de mentides il·lustrades".






També voldria destacar el capítol on van convidar el Ricard Bonmatí, parlant del seu llibre "El zoo d'un poeta de la A a la Z". El Ricard Bonmatí és un expert ja en fer bestiaris poètics. Al final del video també en parlen d'un llibre-cd de Dani Miquel, "més musiqueries"


Abans d'acabar l'article, no puc deixar de destacar el moment on Ricard Bonmati recita un poema de Joana Raspall, quina vehemència!!! Ho trobareu al minut 5:50.

2 comentaris:

Isa Romero Cortijo ha dit...

Gràcies per compartir la iniciativa d'"Un país de llibre", cita de la qual em sembla molt encertada aquest Dia Internacional del Llibre Infantil.

Salutacions i felicitats per aquest espai,
Isa.


"Pablito" está a punto de nacer...

Manuel ha dit...

Hola Isa,

gràcies pel comentari

Manuel